Monday, November 10, 2008

It's Over!

Alhamdulillah, my exams are finally over and done with. Of course, now that its actually over, I can't help wishing that I spent more time studying instead of sleeping, eating and whatever it is students generally do when they should be studying. And once you've actually started studying, you start to realize that the subject is actually pretty interesting. Then you wonder why on earth didn't you start studying earlier?? You then vow to not study last minute anymore next semester, but you end up going through the same thing again. But never mind...the best thing - and the only thing to do now - is to make du'a to Allah that my results will turn out okay. Sigh.

7 comments:

Azhar Abdullah said...

So bila balik Penang? Kim salam Umi n Ayah ok..

Little Bookworm said...

Okay pak ndak! esok ptg (slasa) balik insya Allah...kna kmas2 bilik dlu b4 balik cuti pjg. malas betul. huhu.

kawan lama (level 4) said...

salam
saya dah baca semua post awak sebab sungguh teruja bila jumpa blog awak ni. macam mana saya boleh jumpa blog ni? hehehehe. nanti saya cerita. dah balik Penang ek? selamat bercuti panjang. kalau tak keberatan nak jumpa, boleh?

Little Bookworm said...

Hazrina!!! Hehe...betul kan?? nanti salah org, buat malu je. huhu. thanx byk2 coz slalu duk baca blog saya...awak pun buat la blog jugak. kwn girls sy tak ramai la yg ber-blog, boring jgk. huhu. of course la boleh jumpa! tapi tunggu la awk hbs xm dulu. bila hbs anyway? haa...lecturer awk ke yg cte psl blog sy ni?? hehe :-p

kawan lama (level 4) said...

jawapan dia...... betuuulll tepat sekali. memang cekap laa awak ni
memang saya ada blog gak tapi saje2buat2 macam tak ada. hahahaha.

yeah!!! boleh jumpa, seronoknya.. itu la, selalu tengok lecturer saya dalam kelas kan, lepas tu mesti selalu lah teringat kat awak punya. sian tak saya. hahahaha.
nanti kita jumpa saya cerita ek macam mana saya boleh tau blog awak..

tapi basically, lecturer saya tak bagi tau secara direct pasal blog awak... saya macam kena pikir2 sikit.. lepas tu, baru dapat jawapan. lepas tu baru saya memulakan "operasi menjejak" awak.. wah, "operasi menjejak" tu... hahaha.

saya dah habis exam dah, semalam (rabu). bila boleh buat appoinment dengan awak? cewah.. appointment tu. hahaha.

Little Bookworm said...

Oh, ye ke...saya tnya lec awk tu, dia ckp dia tak ingat plak dia ada bgtau awk ke tak. ish2. papepun congrats, mantap oo carry marks awk! dah tgk tak?? hehe.

Dah hbs exam ke...patutla mcm sokmo je online. hehe. hm, skrg tgh enjoy lepak2 kt umah ni...bila ek awk kna start thesis?? maybe boleh jumpa b4 that. boleh la cte pape gossip. haha.

kwn lama said...

carry marks? huhuhu. tak tengok lagi. tak da kat elearning lagi. baru nak pesan jgn tengok markah saya.. segan laa.

thesis? waduh waduh... soalan best la tnya. hahaha. tengok la.. sehari, dua hari, tiga hari lagi start lah.. hahaha. td saya online dari lab, ada workshop. selamber tak? sambil dengar, sambil tulis comment.

kalau jumpa saya jgn terkejut pulak... saya dah tem*** dan ge***. hasil duduk kat rumah.
kita nak bergosip ni kat mana? nak kat taman yg indah ke? kat tempat makan2 ke? eh.. saya message awak lah sat lagi

“A good book is the best of friends, the same today and forever.”
- Martin Tupper